Tootegrupid

Kilbitermostaat Terneo B +5 ... + 40'C

Kilbitermostaat Terneo B +5 ... + 40'C

Kilbitermostaat Terneo B  on  loodud “põrandakütte” süsteemide juhtimiseks. Antud regulaator on eriliselt võimsa väljundreleega (kuni 32A). Kilbitermostaat võimaldab reguleerida temperatuuri vahemikus +5 kuni +40°C.

Kilbitermostaadi vajalike parameetrite seadistamiseks on ainult kolm nuppu. Digitaalne ekraan kuvab hetketemperatuuri ning lihtsustab navigeerimist termostaadi menüüs.

Komplekt sisaldab kogu vajalikku varustust: termostaat ja temperatuuriandur koos 4 m pikkuse ühendusjuhtmega. Termostaadil on kinnitus 35 mm laiusele DIN-liistule  elektrikilbis.

Kilbitermostaat Terneo B on pingeerinevuste suhtes vastupidav. Tal on sisseehitatud ülekuumenemise kaitse: kui korpuse temperatuur jõuab +80 °C-ni, lülitub seade välja ja ekraanil kuvatakse üks kord sekundis näit “oht”. Töö jätkamiseks peab temperatuur langema +60°C-ni. Kui kaitse rakendub rohkem kui 5 korda, lülitub termostaat välja, kuni temperatuur langeb +60°C-ni ja vajutatakse ühte nuppudest.

Terneo b temperatuuri regulaator on kasutatav enamiku turul olevate tootjate küttekaablitega või teiste kütteseadmetega mis töötavad 230V toitepingel. Seade ühildub ka digitaalsete (D18) temperatuurianduritega.

Lisafunktsioonid:

  • Nuppude lukustus
  • Taimer kütte sisselülitamiseks kuni 4 päevaks (99 tunniks)
  • Väljundrelee tööaja loendur
  • Termokaitse.
  • Temperatuuri korrigeerimine ekraanil
  • Väljundrelee 32A / 230V
Kood Kirjeldus KM-ta KM-ga ühik
TERNEO-B
Kilbitermostaat Terneo B +5 ... + 40C 32A 47,69 € 58,18 € tk
Kood: TERNEO-B
Kilbitermostaat Terneo B +5 ... + 40C 32A
KM-ta: 47,69 €
KM-ga: 58,18 €
tk