Tootegrupid

Kilbitermostaat Terneo SN diferentsiaal -30 ... + 85'C

Kilbitermostaat Terneo SN diferentsiaal -30 ... + 85'C

Diferentsiaal termostaat Terneo SN on mõeldud töötama suurendatud võimsusega – väljundrelee on 32A. Digitaalne kilbiermostaat  on sobilik näiteks jää- ja lumesulatuse süsteemidele katustel, tagades optimaalse rennikütte töö, reguleerides temperatuurivahemikku, mille juures võivad tekkida jääpurikad või jäävaalud. Regulaator säästab elektrit, kui väljas on temperatuur sisselülituseks liiga madal või piisavalt soe loomulikuks jää ja lume sulamiseks.

Diferentsiaal termostaat Terneo SN on seadistatav vaid kolme nupuga! Digitaalne ekraan kuvab reaalset hetke mõõdetavat temperatuuri ja süsteemi teateid ning lihtsustab menüüs navigeerimist.

Komplektis on kilbitermostaat ja temperatuuriandur koos ühendusjuhtmega. Digitaalne termostaat on DIN-liistu kinnitusega. Temperatuuri andur paigaldatakse maja oõhjapoolsele välisseinale kohta, kus puudub otsene päikesevalgus ja sademete mõju.

Kui temperatuur seadme korpuses jõuab +80 °C-ni, lülitatakse koormus lahti. “Oht” kuvatakse ekraanil 1 p/s. Töö jätkamiseks peab temperatuur langema +60 °C-ni. Kui kaitse töötab rohkem kui 5 korda, lülitub termostaat välja, kuni temperatuur langeb 60 °C ja järelvaataja vajutatab peale süsteemi kontrollimist ühte regulaatori nuppudest.

Termostaati saab kasutada kõikide tootjate küttekaablitega. Seade võib töötada analoog anduriga (R10) või digitaalse (D18) anduritega.

Kood Kirjeldus KM-ta KM-ga ühik
TERNEO-SN
Kilbitermostaat Terneo SN diferentsiaal -20 ... + 10C 32A 55,84 € 68,12 € tk
Kood: TERNEO-SN
Kilbitermostaat Terneo SN diferentsiaal -20 ... + 10C 32A
KM-ta: 55,84 €
KM-ga: 68,12 €
tk